Wie ben ik

Laten we even kennismaken

Sommigen van jullie hebben mij misschien al gezien en met een aantal van jullie ben ik geloof ik al vrienden op Facebook. Heel fijn! Graag stel ik mijzelf nog even aan jullie voor. Ik ben Het Rode Mannetje. Sinds een week woon ik in Doetinchem en ben ik zichtbaar voor iedereen. Voorheen zat ik vast in het logo van Theaterfestival BuitenGewoon. Dit jaar bestaat het festival 25 jaar en dat pakken we groots aan. Het komende jaar woon ik in Doetinchem. Ja, echt waar. Ik woon er, in levende lijve.

De afgelopen week heb ik al met veel van jullie kennisgemaakt en ook ben ik al met veel op de foto geweest. Ik voel me erg welkom in de stad en begin mij steeds meer inwoner van Doetinchem te voelen. Via mijn Facebookpagina en via die van Theaterfestival BuitenGewoon deel ik al mijn ervaringen, ook zal ik daar het komende jaar steeds meer over mijzelf prijsgeven. Ik heb een mooi verhaal te vertellen en daar zal ik op een gegeven moment ook de hulp van jullie voor nodig hebben. Ik werk toe naar het festival op 5, 6, 7 en 8 juli 2018. Daar zal alles op zijn plaats vallen. Ik kan niet wachten!

Op dit moment kan ik jullie nog niet uitnodigen voor een housewarming in mijn nieuwe woning. Als het zover is, dan laat ik dat zeker aan jullie weten. Maar ik denk dat jullie mij huisje eerder ontdekt hebben dan dat ik jullie heb uitgenodigd. Tot dan! Ik hoop snel eens met jullie kennis te maken.