Het Rode Mannetje gaat trouwen!

De afgelopen tien maanden hebben wij vrijwillig keihard gewerkt om Het Rode Mannetje een succes te laten worden. Daar waar het in het begin als een goede promotie voor Theaterfestival BuitenGewoon meteen werkte, merkten wij dat Het Rode Mannetje zorgt voor wat humor, verbazing, een lach en verbinding in de stad Doetinchem.

Wij zijn totaal verrast door de massale aandacht die hij heeft gekregen en de bijzondere dingen die wij met hem mochten doen.

We willen dit graag met heel Doetinchem bijzonder afsluiten, maar daar hebben wij hulp bij nodig.

Op 7 juli gaat Het Rode Mannetje trouwen en daarvoor is iedereen uitgenodigd. Ook jij! Als we er vuurwerk bij willen hebben, dan moeten we sparen.

Help ons mee en doneer nu een met een gROODs gebaar!

Het Rode Mannetje / Theaterfestival BuitenGewoon

Het Rode Mannetje is het logo van Theaterfestival BuitenGewoon in Doetinchem. Het festival bestaat dit jaar 25 jaar en daarom hebben is het logo tot leven gekomen. Sinds augustus 2017 leeft en werkt Het Rode Mannetje in Doetinchem. Via social media vertelt hij een verhaal, het einde van dat verhaal, zijn huwelijk, is op 7 juli.

Vuurwerk op 7 juli!

Het zou fantastisch als we bij ons huwelijk ook gROODs vuurwerk kan. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Mooi vuurwerk op 7 juli in de Doetinchemse binnenstad. Doneer dan nu!

Eet taart met Het Rode Mannetje

We zijn erg blij met donaties. Als je 25 euro overmaakt, maak je kans op een taart eten met Het Rode Mannetje en het Witte Meisje op zaterdagmiddag 7 juli voorafgaand aan hun huwelijk voor twee personen. Er zijn 10 keer 2 plekken vrij, we maken op 17 juni bekend wie er aan kunnen schuiven.